sahasika

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sahasika Aksara Jawa: (sa) (ha)ꦱꦶ (si) (ka)

  1. (Snk) (Kw) ak pêksa, ambêk wani, cênthula.








Kata kunci/keywords: arti sahasika, makna sahasika, definisi sahasika, tegese sahasika, tegesipun sahasika
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org