sahasra

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sahasra Aksara Jawa: (sa) (ha)ꦱꦿ (sra)

  1. (Snk) (Kw) ak sèwu
Kacocogna karo
  • sasra.







Kata kunci/keywords: arti sahasra, makna sahasra, definisi sahasra, tegese sahasra, tegesipun sahasra

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.