sahasra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sahasra Aksara Jawa: (sa) (ha)ꦱꦿ (sra)

  1. (Snk) (Kw) ak sèwu
Kacocogna karo
  • sasra.








Kata kunci/keywords: arti sahasra, makna sahasra, definisi sahasra, tegese sahasra, tegesipun sahasra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org