sakakala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sakakala Aksara Jawa: (sa) (ka) (ka) (la)

  1. (Snk) (Kw) ak taun Saka.








Kata kunci/keywords: arti sakakala, makna sakakala, definisi sakakala, tegese sakakala, tegesipun sakakala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org