sakalaguna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sakalaguna Aksara Jawa: (sa) (ka) (la)ꦒꦸ (gu) (na)

  1. (Snk) (Kw) ak sakabèhing kautaman.








Kata kunci/keywords: arti sakalaguna, makna sakalaguna, definisi sakalaguna, tegese sakalaguna, tegesipun sakalaguna
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org