sakta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sakta Aksara Jawa: [[ꦱkta| (sa)kta (kta)]]

  1. (Kw) ak sênêng marang, karêm, doyan.







Kata kunci/keywords: arti sakta, makna sakta, definisi sakta, tegese sakta, tegesipun sakta

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.