salaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

salaka Aksara Jawa: (sa) (la) (ka) krama/ngoko

  1. araning logam warnane putih digawe dhuwit lsp.







Kata kunci/keywords: arti salaka, makna salaka, definisi salaka, tegese salaka, tegesipun salaka

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.