sambartaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sambartaka Aksara Jawa: [[ꦱꦩ꧀ꦧrtaꦏ| (sa)ꦩ꧀ (m) (ba)rta (rta) (ka)]]

  1. (Snk) (Kw) ak rusak, pangrusak, kiyamat.








Kata kunci/keywords: arti sambartaka, makna sambartaka, definisi sambartaka, tegese sambartaka, tegesipun sambartaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org