sambodana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sambodana Aksara Jawa: (sa)ꦩ꧀ (m)ꦧꦺꦴ (bo) (da) (na)

  1. (Snk) (Kw) ujar, pitêmbungan.








Kata kunci/keywords: arti sambodana, makna sambodana, definisi sambodana, tegese sambodana, tegesipun sambodana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.