sandi-upaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sandi-upaya Aksara Jawa: (sa)ꦤ꧀ (n)ꦢꦶ (di)ꦲꦸ (u) (pa) (ya)

  1. (Kw) paeka, krenah, kajuligan.








Kata kunci/keywords: arti sandi-upaya, makna sandi-upaya, definisi sandi-upaya, tegese sandi-upaya, tegesipun sandi-upaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.