sangahulun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sangahulun Aksara Jawa: (sa) (nga)ꦲꦸ (hu)ꦭꦸ (lu)ꦤ꧀ (n)

  1. (Kw) panjênêngan.








Kata kunci/keywords: arti sangahulun, makna sangahulun, definisi sangahulun, tegese sangahulun, tegesipun sangahulun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.