santi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

santi (Snk) (Kw)

  1. ak sarèh, têntrêm, rahayu;
  2. (utawa sêsanti) donga, pêpuji (-an);
  3. (utawa sêsanti) kêkidungan;







Kata kunci/keywords: arti santi, makna santi, definisi santi, tegese santi, tegesipun santi

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.