saprêtitala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

saprêtitala Aksara Jawa: (sa)ꦥꦽ (prê)ꦠꦶ (ti) (ta) (la)

  1. (Kw) araning têmbang gêdhe.








Kata kunci/keywords: arti saprêtitala, makna saprêtitala, definisi saprêtitala, tegese saprêtitala, tegesipun saprêtitala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.