sapu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sapu krama/ngoko

  1. piranti dianggo rêrêsik uwuh lsp. sing digawe sada, duk, sêpêt lsp;
  2. êngg kêlud;
  3. gêbug (gitik) dianggo ngukum








Kata kunci/keywords: arti sapu, makna sapu, definisi sapu, tegese sapu, tegesipun sapu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.