sapu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sapu krama/ngoko

  1. piranti dianggo rêrêsik uwuh lsp. sing digawe sada, duk, sêpêt lsp;
  2. êngg kêlud;
  3. gêbug (gitik) dianggo ngukum








Kata kunci/keywords: arti sapu, makna sapu, definisi sapu, tegese sapu, tegesipun sapuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org