sarasija

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sarasija Aksara Jawa: (sa) (ra)ꦱꦶ (si) (ja)

  1. (Snk) (Kw) kêmbang tunjung.








Kata kunci/keywords: arti sarasija, makna sarasija, definisi sarasija, tegese sarasija, tegesipun sarasija
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org