saré

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka sare)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

saré Aksara Jawa: (sa)ꦫꦺ (re)

  1. ki turu;








Kata kunci/keywords: arti saré, makna saré, definisi saré, tegese saré, tegesipun saré
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.