saré

Saka Wikisastra, bausastra mardika
(Kaelih saka sare)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

saré Aksara Jawa: (sa)ꦫꦺ (re)

  1. ki turu;







Kata kunci/keywords: arti saré, makna saré, definisi saré, tegese saré, tegesipun saré

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.