sarga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sarga Aksara Jawa: [[ꦱrga| (sa)rga (rga)]]

  1. (Kw) bab ing layang-layang sing nganggo têmbang gêdhe.








Kata kunci/keywords: arti sarga, makna sarga, definisi sarga, tegese sarga, tegesipun sarga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.