sarik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sarik Aksara Jawa: (sa)ꦫꦶ (ri)ꦏ꧀ (k)

  1. (tulak sarik) (Kw) wêwêlak, bêbêndu.







Kata kunci/keywords: arti sarik, makna sarik, definisi sarik, tegese sarik, tegesipun sarik

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.