sastradaksa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sastradaksa Aksara Jawa: [[ꦱstraꦢksa| (sa)stra (stra) (da)ksa (ksa)]]

  1. (Snk) (Kw) ak putus ing kawruh.








Kata kunci/keywords: arti sastradaksa, makna sastradaksa, definisi sastradaksa, tegese sastradaksa, tegesipun sastradaksa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org