sêgara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dilih saka segara)
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sêgara Aksara Jawa: ꦱꦼꦒꦫ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko sêgara
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
Kacocogna karo
  • sagara.








Kata kunci/keywords: arti sêgara, makna sêgara, definisi sêgara, tegese sêgara, tegesipun sêgaraBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org