sidarsi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sidarsi Aksara Jawa: [[ꦱꦶꦢrsi|ꦱꦶ (si) (da)rsi (rsi)]]

  1. (Snk) (Kw) ak pandhita putus, dewa.








Kata kunci/keywords: arti sidarsi, makna sidarsi, definisi sidarsi, tegese sidarsi, tegesipun sidarsi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.