silaning akrama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

silaning akrama Aksara Jawa: ꦱꦶ (si) (la)ꦤꦶ (ni) (ng) (_) (a)ꦏꦿ (kra) (ma)

  1. (Kw) (nambut-) rabi (laki).








Kata kunci/keywords: arti silaning akrama, makna silaning akrama, definisi silaning akrama, tegese silaning akrama, tegesipun silaning akrama
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org