sinartan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sinartan Aksara Jawa: [[ꦱꦶꦤrtaꦤ꧀|ꦱꦶ (si) (na)rta (rta)ꦤ꧀ (n)]]

  1. (Kw) dibarêngi, didhèdhèki
Kacocogna karo
  • sarta.








Kata kunci/keywords: arti sinartan, makna sinartan, definisi sinartan, tegese sinartan, tegesipun sinartan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org