sindhung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nanang Ari Purnomo

basa Jawa[besut]

sindhung Aksara Jawa: ꦱꦶ (si)ꦤ꧀ (n)ꦝꦸ (dhu) (ng)

  1. (-riwut) (Kw) angin gêdhe, prahara.








Kata kunci/keywords: arti sindhung, makna sindhung, definisi sindhung, tegese sindhung, tegesipun sindhung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org