sindu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sindu Aksara Jawa: ꦱꦶ (si)ꦤ꧀ (n)ꦢꦸ (du)

  1. (-upaka) (Kw) banyu, kali.








Kata kunci/keywords: arti sindu, makna sindu, definisi sindu, tegese sindu, tegesipun sindu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.