sindura

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sindura Aksara Jawa: ꦱꦶ (si)ꦤ꧀ (n)ꦢꦸ (du) (ra)

  1. (Snk) (Kw) abang ênom.








Kata kunci/keywords: arti sindura, makna sindura, definisi sindura, tegese sindura, tegesipun sindura
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org