sinipi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sinipi Aksara Jawa: ꦱꦶ (si)ꦤꦶ (ni)ꦥꦶ (pi)

  1. duka yayah sinipi (Kw) nêpsu bangêt.








Kata kunci/keywords: arti sinipi, makna sinipi, definisi sinipi, tegese sinipi, tegesipun sinipi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org