sitakara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sitakara Aksara Jawa: ꦱꦶ (si) (ta) (ka) (ra)

  1. (Snk) (Kw) rêmbulan.








Kata kunci/keywords: arti sitakara, makna sitakara, definisi sitakara, tegese sitakara, tegesipun sitakara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org