sori

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sori Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so)ꦫꦶ (ri)

  1. (Kw) ratu putri, pramèswari.







Kata kunci/keywords: arti sori, makna sori, definisi sori, tegese sori, tegesipun sori

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.