srêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

srêng Aksara Jawa: ꦱꦽ (srê) (ng)

  1. (Kw) sêrêng.








Kata kunci/keywords: arti srêng, makna srêng, definisi srêng, tegese srêng, tegesipun srêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org