srênggara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

srênggara Aksara Jawa: ꦱꦽ (srê) (ng) (ga) (ra)

  1. (Snk) (Kw) pangungrum, pamalat sih;








Kata kunci/keywords: arti srênggara, makna srênggara, definisi srênggara, tegese srênggara, tegesipun srênggara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org