srotiya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

srotiya Aksara Jawa: ꦱꦿꦺꦴ (sro)ꦠꦶ (ti) (ya)

  1. (Snk) (Kw) ak wong (pandhita, brahmana) pintêr.








Kata kunci/keywords: arti srotiya, makna srotiya, definisi srotiya, tegese srotiya, tegesipun srotiya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org