suci

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

suci krama/ngoko

  1. rêsik;
  2. rêsik bêbudène (utama uripe sarta tansah ngèstokake wêwarahing agama);








Kata kunci/keywords: arti suci, makna suci, definisi suci, tegese suci, tegesipun suci
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.