sudarawèdi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sudarawèdi Aksara Jawa: ꦱꦸ (su) (da) (ra)ꦮꦺ ()ꦢꦶ (di)

  1. (Kw) mitra bêcik (mitra thing).








Kata kunci/keywords: arti sudarawèdi, makna sudarawèdi, definisi sudarawèdi, tegese sudarawèdi, tegesipun sudarawèdi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.