suguhan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

suguhan Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦒꦸ (gu) (ha)ꦤ꧀ (n)

  1. apa-apa sing disuguhake.








Kata kunci/keywords: arti suguhan, makna suguhan, definisi suguhan, tegese suguhan, tegesipun suguhan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org