sukarsa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sukarsa Aksara Jawa: [[ꦱꦸꦏrsa|ꦱꦸ (su) (ka)rsa (rsa)]]

  1. (Kw) bungah, sênêng.








Kata kunci/keywords: arti sukarsa, makna sukarsa, definisi sukarsa, tegese sukarsa, tegesipun sukarsa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org