suksma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

suksma (Snk) (Kw)

  1. alus, lêmbut, samun, ilang;
  2. roh (jiwaning) manungsa;








Kata kunci/keywords: arti suksma, makna suksma, definisi suksma, tegese suksma, tegesipun suksma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org