sumingêb

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sumingêb (Kw)

  1. kalimputan, katutupan;
  2. sêmaput, klêngêr
Kacocogna karo
  • singêb.








Kata kunci/keywords: arti sumingêb, makna sumingêb, definisi sumingêb, tegese sumingêb, tegesipun sumingêb
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.