sumunar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sumunar Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦩꦸ (mu) (na) (r)

  1. (Kw) sumorot
Kacocogna karo
  • sunar.








Kata kunci/keywords: arti sumunar, makna sumunar, definisi sumunar, tegese sumunar, tegesipun sumunar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org