sumungsung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sumungsung (Kw)

  1. nungsung;
  2. nusul, mêthuk
Kacocogna karo
  • sungsung.








Kata kunci/keywords: arti sumungsung, makna sumungsung, definisi sumungsung, tegese sumungsung, tegesipun sumungsung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org