sumyang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sumyang Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦩ꧀ (m) (ya) (ng)

  1. (Kw) umyung arame.








Kata kunci/keywords: arti sumyang, makna sumyang, definisi sumyang, tegese sumyang, tegesipun sumyang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org