supadi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

supadi Aksara Jawa: ꦱꦸ (su) (pa)ꦢꦶ (di)

  1. (Kw) supaya.








Kata kunci/keywords: arti supadi, makna supadi, definisi supadi, tegese supadi, tegesipun supadi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org