susah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

susah Aksara Jawa: ꦱꦸ (su) (sa) (h) krama/ngoko

  1. ora kapenak atine dening nêmahi lêlakon sing ora nyênêngake;








Kata kunci/keywords: arti susah, makna susah, definisi susah, tegese susah, tegesipun susah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.