susah

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

susah ꦱꦸ (su) (sa) (h)


  1. ora kapenak atine déning némahi lélakon sing ora nyenengaké;







Kata kunci/keywords: arti susah, makna susah, definisi susah, tegese susah, tegesipun susah

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.