susrama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

susrama Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦱꦿ (sra) (ma)

  1. (Snk) (Kw) ak kêndêl, gagah.








Kata kunci/keywords: arti susrama, makna susrama, definisi susrama, tegese susrama, tegesipun susrama
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org