swargaloka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

swargaloka Aksara Jawa: [[swargaꦭꦺꦴꦏ|swa (swa)rga (rga)ꦭꦺꦴ (lo) (ka)]]

  1. (Kw) kadewan, kayangan, swarga.








Kata kunci/keywords: arti swargaloka, makna swargaloka, definisi swargaloka, tegese swargaloka, tegesipun swargaloka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org