têgêp

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

têgêp Aksara Jawa: ꦠꦼ ()ꦒꦼ ()ꦥ꧀ (p)

  1. (Kw) cukat, sigrak, kêndêl.








Kata kunci/keywords: arti têgêp, makna têgêp, definisi têgêp, tegese têgêp, tegesipun têgêp
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org