têkwan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

têkwan Aksara Jawa: [[ꦠꦼkwaꦤ꧀|ꦠꦼ ()kwa (kwa)ꦤ꧀ (n)]]

  1. (Kw) sarta, malah, malah uga, mungguh ing.








Kata kunci/keywords: arti têkwan, makna têkwan, definisi têkwan, tegese têkwan, tegesipun têkwan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org