têmbayan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

têmbayan Aksara Jawa: ꦠꦼ ()ꦩ꧀ (m) (ba) (ya)ꦤ꧀ (n)

  1. utawa patêmbayan (Kw) sêmayan, prajanjian.








Kata kunci/keywords: arti têmbayan, makna têmbayan, definisi têmbayan, tegese têmbayan, tegesipun têmbayan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org