têndhas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

têndhas Aksara Jawa: ꦠꦼ ()ꦤ꧀ (n) (dha)ꦱ꧀ (s)

  1. (Kw) êndhas.








Kata kunci/keywords: arti têndhas, makna têndhas, definisi têndhas, tegese têndhas, tegesipun têndhas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org