têpi-sliring

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

têpi-sliring Aksara Jawa: ꦠꦼ ()ꦥꦶ (pi)ꦱ꧀ꦭꦶ (sli)ꦫꦶ (ri) (ng)

  1. (Kw) tapêl watês.








Kata kunci/keywords: arti têpi-sliring, makna têpi-sliring, definisi têpi-sliring, tegese têpi-sliring, tegesipun têpi-sliring
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org