têpis-iring

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

têpis-iring Aksara Jawa: ꦠꦼ ()ꦥꦶ (pi)ꦱ꧀ (s)ꦲꦶ (i)ꦫꦶ (ri) (ng)

  1. (-wiring) (Kw) tapêl watês.








Kata kunci/keywords: arti têpis-iring, makna têpis-iring, definisi têpis-iring, tegese têpis-iring, tegesipun têpis-iring
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.